Foundation 2. Sezon 2. Bölüm Yayın Tarihi ve Saati


bu Temel 2. sezon 2. bölüm yayın tarihi ve saati belli oldu. Bir sonraki bölüm Apple TV Plus’ta yayınlanacak. Bölüm, 1. sezonda tanıştığımız sürgünler çetesinin hikayesiyle genişleyecek.

İşte bir sonraki bölüm ne zaman çıkıyor.

Vakıf 2. sezon 2. bölüm yayın tarihi ve saati ne zaman?

The Foundation 2. sezon 2. bölüm yayın tarihi 21 Temmuz 2023.

The Foundation 2. sezon 2. bölüm yayın tarihi:

  • 00:00 PT
  • 03:00 ET
  • 08:00 BST
  • 09:00 CEST

Foundation 2. sezon 2. bölüm nereden izlenir?

İzleyiciler yeni bölümü Apple TV Plus üzerinden izleyebilecekler.

2. sezon 2. bölümü izlemek için Apple TV Plus aboneliğinizin olması gerekir. Gösteriye erişmek için bir Apple TV gerekli değildir. Bunun yerine, aboneler bir iPhone, iPad veya iPod Touch, oyun konsolları, akıllı TV’leri veya diğer akış cihazları veya bir web tarayıcısı aracılığıyla izleyebilirler.

Apple TV Plus’ın aylık maliyeti 6,99 dolardır ve Apple’ın orijinal içeriğine erişim sağlar. Aboneler Foundation’a ek olarak Silo, Ted Lasso, Black Bird, Servant, The Morning Show ve Little America’yı izleyebilir.

Vakfın resmi özeti şu şekildedir:

“1. Sezon finalinin üzerinden bir asırdan fazla bir süre geçmişken, tüm galakside gerilim tırmanıyor. Cleonlar dağılırken intikam peşinde koşan bir kraliçe, İmparatorluğu içeriden yok etmek için planlar yapar. Hari, Gaal ve Salvor, psikotarihin kendisini değiştirmekle tehdit eden özel yeteneklere sahip bir Mentalics kolonisi keşfederler. Bu arada, Vakıf ve İmparatorluk, insanlığın kaderi dengede olan bir savaş için çarpışma rotasındalar.”

Daha fazla Apple Plus TV içeriği için The Crowded Room 5. bölümün ne zaman yayınlanacağına bakın. Ayrıca, High Desert’ın kaç bölüm olacağı ve ne zaman sona ereceği de burada.

Yorum yapın